Alhoda Slagter

Kalvekød

Kalvekød er nærende og har masser af smag. Det er den kødtype, der kan indgå i flest varianter af retter, hvad enten den står på hakkebøf eller højreb. Kødets mørhed og kvalitet hænger nøje sammen med dyrets alder, køn og race, ligesom det spiller en afgørende rolle, hvad det har spist under opvæksten, og hvor længe det har hængt til modning.

kalve wienerschnitzel
kalve wienerschnitzel
Kalve steak
Kalve steak
Kalve  inderlår
Kalve inderlår
Kalve klump
Kalve klump
Kalve tern, strimler,
Kalve tern, strimler,
Kalve wokstrimler, shawarma kød
Kalve wokstrimler, shawarma kød
Kalve roastbeef
Kalve roastbeef
Kalve culotte
Kalve culotte
Kalve kuvette
Kalve kuvette
Kalve tykkam
Kalve tykkam
Kalve bov
Kalve bov
kalve mørbrad
kalve mørbrad
Kalve højreb med ben
Kalve højreb med ben
kalve kotelet
kalve kotelet
Kalve ribeye
Kalve ribeye
Kalve T-bones steaks
Kalve T-bones steaks
Kalve ribeye,entrecote
Kalve ribeye,entrecote
kalve tyndstegsfilet
kalve tyndstegsfilet
Kalve bov med ben
Kalve bov med ben
kalve tykkam med ben
kalve tykkam med ben
kalve ribben
kalve ribben
Kalve osso buco
Kalve osso buco
kalve skank
kalve skank
Kalve spidsbryst
Kalve spidsbryst
Alhoda Speciale
Alhoda Speciale
Kalve haler
Kalve haler
Kalvetatar
Kalvetatar
Hakket kalvekød 4-6 % fedt
Hakket kalvekød 4-6 % fedt
Hakket kalvekød og lam 12-14 % fedt
Hakket kalvekød og lam 12-14 % fedt